Tejszínes-gombás halfilé pirított újburgonyával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Gombagasztro
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
150g afrikai harcsa179 kcal
-
125g csiperkegomba27 kcal
-
50g főzőtejszín66 kcal
-
13g gorgonzola44 kcal
-
45g kapor19 kcal
-
250g újkrumpli154 kcal
-
0g fűszersó0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
Összesen
560
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
600g afrikai harcsa714 kcal
-
500g csiperkegomba107 kcal
-
200g főzőtejszín262 kcal
-
50g gorgonzola177 kcal
-
180g kapor77 kcal
-
1000g újkrumpli616 kcal
-
0g fűszersó0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
32g olívaolaj283 kcal
Összesen
2236
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
23.4g afrikai harcsa28 kcal
-
19.5g csiperkegomba4 kcal
-
7.8g főzőtejszín10 kcal
-
2g gorgonzola7 kcal
-
7g kapor3 kcal
-
39g újkrumpli24 kcal
-
0g fűszersó0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1.2g olívaolaj11 kcal
Összesen
87
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Cink
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.4 g
Zsír
-
Összesen 27.3 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 109 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1489.1 g
-
Cink 36 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 253 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 118 mg
-
Foszfor 650 mg
-
Nátrium 398 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.5 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 468.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 222 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 81 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 135 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 48 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 18 micro
Összesen
560
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Cink
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 145.8 g
Zsír
-
Összesen 109 g
-
Telített zsírsav 36 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 50 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 438 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5956.3 g
-
Cink 143 mg
-
Szelén 111 mg
-
Kálcium 1011 mg
-
Vas 22 mg
-
Magnézium 472 mg
-
Foszfor 2599 mg
-
Nátrium 1590 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 178 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 25 mg
VÍZ
-
Összesen 1872.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 889 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 18 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 323 mg
-
D vitamin: 92 micro
-
K vitamin: 50 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 42 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 538 micro
-
Kolin: 608 mg
-
Retinol - A vitamin: 190 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 52 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
2236
kcal
- 6% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Cink
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 4.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 17 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 232.5 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 101 mg
-
Nátrium 62 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 73.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
87
kcal
Hozzávalók
-
600 g afrikai harcsa
-
2 dl főzőtejszín
-
50 g gorgonzola
-
1 csokor kapor
-
1 kg újkrumpli
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
4 ek olívaolaj
Elkészítés
- A halszeleteket kevés olajon átpirítjuk, majd félretesszük.
- A serpenyőbe dobjuk a felszeletelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és az apróra morzsolt gorgonzolát. Összefőzzük, óvatosan visszarakjuk bele a halfiléket és frissen vágott kaporral fűszerezzük.
- A kisebb méretű újburgonyákat egészben megsütjük, majd tálalás előtt egy felhevített serpenyőben egy kevés zsiradékon a fűszerkeverékkel megszórva hirtelen átpirítjuk. Így nagyon finom ropogós lesz.
- Frissen tálaljuk és azonnal fogyasszuk!
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 40 perc
- Receptkönyvben: 151
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 12
- Össznézettség: 5563
- Feltöltés dátuma: 2022. április 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Gombagasztro
357 recept