Gluténmentes sütőpor

A gluténmentes sütőpor, mint ahogy a neve is mutatja, nem tartalmaz gluténfehérjét. Glutént a búzaliszt tartalmaz, kiváltására a sütőpor esetében kukoricakeményítőt használnak. A gluténmentes sütőpor kapható foszfátmentes változatban is. Feladatát ugyanúgy ellátja tészták készítésénél, mint a hagyományos sütőpor.
Bármikor.
Száraz helyen.
fehérjetartalom
0.1 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
24.1 g
víztartalom
4 g
Foszfor
9918 mg
Nátrium
7893 mg
Kalcium
7364 mg
Magnézium
39 mg
fehérje
0.1 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
7364 mg
Vas
11.27 mg
Magnézium
39 mg
Foszfor
9918 mg
Nátrium
7893 mg
Cink
0.02 mg
Réz
0.013 mg
Mangán
0.014 mg
Szelén
0.2 µg
szénhidrát
rost
0.2 g
víz
4 g
vitaminok
Bár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
NosaltyMa krémlevessel kedveskedünk, hátha maradt még sárgarépa, amit nem rágott el a nyuszi húsvétkor, és egy könnyed citrusos tésztasalátát kínálunk főételnek, garnélával. A desszertnek is hagyjunk időt és helyet, mert narancsos palacsintára szavaztunk.
NosaltyHatalmas érvágás ennek az országnak, hiszen évente több millió tonna rizs fogy náluk.
NosaltyBár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
Az életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Ezt a receptet nagyjából magamtól találtam ki. Egyszer ettem vendégségben hasonlót, és annyira ízlett, hogy otthon kikísérleteztem. (Ahelyett, hogy elkértem volna a receptet:).)
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!