Ananászlé

Leírás

Az ananászlé az egyik legfinomabb trópusi gyümölcs préselt leve. Nem csak jótékony (tisztító, zsírégető) hatása miatt ajánlott a fogyasztása, hanem kellemes, édes-savanyú íze kedvelt hozzávalóvá is teszi: koktélok, édességek alapanyaga, a távol-keleti konyha pedig előszeretettel használja mártások, húsételek készítéséhez.

Ananászlé
53
Kalória
0.4g
Fehérje
12.9g
Szénhidrát
0.1g
Zsír
86.4g
Víz
-
Koleszterin
200mg
Élelmi rost
10g
Cukor

100 g Ananászlé

fehérjetartalom

0.36 g

zsírtartalom

0.064 g

szénhidráttartalom

12.87 g

víztartalom

86.37 g

gramm ananászlé?

Top ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

2 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.1 g

C vitamin

43.8 mg

Kolin

3.3 mg

Niacin - B3 vitamin

0.199 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.36 g

Zsír

telített zsírsav

0.008 g

egyszeresen telített zsírsav

0.014 g

többszörösen telített zsírsav

0.042 g

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Vas

0.31 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

2 mg

Cink

0.11 mg

Réz

0.069 mg

Mangán

0.504 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

rost

0.2 g

cukor

9.98 g

víz

86.37 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.058 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.021 mg

Niacin - B3 vitamin

0.199 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.056 mg

Folát

18 µg

Kolin

3.3 mg

Béta-karotin

3 µg

E vitamin

0.02 mg

K vitamin

0.3 µg

C vitamin

43.8 mg

B6 vitamin

0.1 g

73 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...