Ajvár

Ajvár

Leírás

A Balkánon, különösen Szerbiában népszerű mártás. Sült paprikából, padlizsánból, fokhagymából készül. Ahány ház, annyi ajvár recept. Többnyire húsok mellé kínálják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőszekrényben. ;

100g Ajvár

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

10 g

víztartalom

0 g

gramm ajvár?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...