Nyári alma, cseresznye, egres, eper, fekete és piros ribizli, málna, meggy, rebarbara, a szezon szupersztárjai. De nem csak most élvezheted csodás ízüket! Ha elteszed, üvegbe zárod a gyümölcsöket, akkor később is ízlelgetheted őket, amikor a piacon már nem kaphatóak. Élj a jelenben, de gondolj a jövőre is! Befőtt, szörp, lekvár és dzsem, mindegyikük nagyszerű házi készítésben. Most a két utóbbira hoztunk recepteket, válogass kedvedre!
-
1.
Eperlekvár
-
2.
Egyszerű eperdzsem Andi konyhájából
-
3.
Szirupos-darabos eperlekvár
-
4.
Ötperces chiamagos eperlekvár
-
5.
Mentás-citromfüves eperlekvár
-
6.
Rebarbarás eperlekvár gyömbérrel
-
7.
Vaníliás eper-narancs lekvár
-
8.
Cseresznye-banánlekvár
-
9.
Levendulás cseresznyedzsem
-
10.
Cseresznye-rebarbaradzsem
-
11.
Csokis meggylekvár
-
12.
Málnalekvár koszider konyhájából
-
13.
Málnalekvár La fée de cuisine konyhájából
-
14.
Bodzás fehércsokis málnalekvár
-
15.
Almás bodzalekvár Gizitől
-
16.
Citrom és narancs íz almából
-
17.
Patyolatökös-almás lekvár
-
18.
Tárkonyos ribiszkedzsem
-
19.
Vegyes gyümölcslekvár
-
20.
Ribizlis málnalekvár
-
21.
Mentás málnadzsem
-
22.
Szamócalekvár fűszeresen
-
23.
Ribizlidzsem természetes zselésítővel
-
24.
Bodzavirág dzsem