Cukkini, padlizsán, karalábé, paprika: csak négy abból a zöldségből, aminek itt van, vagy pillanatokon belül itt lesz a szezonja, és amik kiválóan tölthetők. Vegyük elő a kreatív énünket, próbálkozzunk egy hagyományos darált húsos töltelékkel, vagy egy modernebb, fetás-quinoással, vagy bármivel, amit a hűtő tartalma és a kísérletező kedvünk enged. Azért hoztunk 23 példát, hogy legyen honnan inspirálódni.
-
1.
Töltött sült paradicsom
-
2.
Töltött hagyma
-
3.
Parajos gomba
-
4.
Gombás rizzsel töltött cukkini Gombagasztro konyhájából
-
5.
Török töltött padlizsán Baklavira konyhájából
-
6.
Töltött karalábé ahogy Esztella készíti
-
7.
Majorannás töltött gomba
-
8.
Quinoával és fetával töltött paprika
-
9.
Töltött cukkinivirág
-
10.
Füstöltsonkában sült gombafejek
-
11.
Juhsajtos padlizsán tallér
-
12.
Töltött gomba cukkinimártással
-
13.
Fűszeres cottage-os sült paprika
-
14.
Töltött gombakalapok vörösboros mártásban
-
15.
Töltött patisszon Tomatotree konyhájából
-
16.
Szilvás pulykamellel töltött padlizsán
-
17.
Sült paprika korianderrel
-
18.
Töltött szőlőlevél Nasitól
-
19.
Babos tonhalsalátával töltött sült paprika
-
20.
Tükörtojásos portobello