Babos tonhalsalátával töltött sült paprika
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
240
Kalória
27.3g
Fehérje
19.8g
Szénhidrátok
7.5g
Zsír
340.5g
Víz
13.5g
Koleszterin
7.5g
Rost
10.7g
Cukor
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
240
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
478
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
50
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.3 g
Zsír
-
Összesen 7.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 937.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 58 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 88 mg
-
Foszfor 343 mg
-
Nátrium 323 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.8 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 8 mg
Víz
-
Összesen 340.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 510 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 317 mg
-
D vitamin: 202 micro
-
K vitamin: 234 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 192 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 5415 micro
-
β-crypt 933 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 392 micro
Összesen
240
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.5 g
Zsír
-
Összesen 15 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1875.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 116 mg
-
Kálcium 237 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 176 mg
-
Foszfor 686 mg
-
Nátrium 646 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.6 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 15 mg
Víz
-
Összesen 681 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1020 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 634 mg
-
D vitamin: 404 micro
-
K vitamin: 467 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 384 micro
-
Kolin: 80 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 10830 micro
-
β-crypt 1866 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 784 micro
Összesen
478
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 1.6 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 195.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 71 mg
-
Nátrium 67 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 70.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 106 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 66 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 49 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 1127 micro
-
β-crypt 194 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 82 micro
Összesen
50
kcal
Elkészítés
- A sütőt 190°C-ra melegítjük.
- A paprikákat hosszában félbevágjuk, kimagozzuk, majd vágott felükkel lefelé, sütőlapra helyezzük. 15-20 perc alatt megsütjük. Félidőben megfordítjuk a paprikákat (a vágott felük felülre kerül).
- Közben összeállítjuk a salátát: a tonhalról leöntjük a levét, villával apró darabokra szedjük, összekeverjük a lecsepegtetett babbal, a felkockázott szárzellerrel. Hozzáadjuk a citromhéjat és -levet, az olívaolajat, végül a finomra aprított snidlinget vagy újhagymát. Sózzuk, borsozzuk, átkeverjük.
- A salátával megtöltjük a sült paprikákat, és tálaljuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Sütés ideje: 20 perc
- Sütés hőfoka: 190 °C
Mautner Zsófia bebizonyította ezáltal a recept által, hogy nem feltétlenül kell sok pénzt költenünk ahhoz, hogy extra ínyencségek kerüljenek az asztalra. Ezzel a könnyen elkészíthető fogással, mindenképpen sikert lehet aratni!
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!