14 gazdag, színes és harsogós SALÁTA tavaszra

Majonézes, sokzöldséges, céklás, franciás, uborkás, diós, lencsés, tonhalas. Egy a közös mindben: alma is kerül beléjük!

  1. 1.

    Insalata di pollo ahogy Alízke készíti

  2. 2.

    Almás-kapros uborkasaláta

  3. 3.

    Emerald saláta avagy majdnem Waldorf saláta felturbózva

  4. 4.

    Kínaikel-alma-sültcukkini-saláta

  5. 5.

    Joghurtos szárzellersaláta pirított dióval

  6. 6.

    Nyers sütőtöksaláta Szotyitól

  7. 7.

    Zelleres-almás-diós-fetás saláta

  8. 8.

    Almás-mézes coleslaw

  9. 9.

    Almás-répás lencsesaláta

  10. 10.

    Rosolli, a finn céklasaláta

  11. 11.

    Tavaszi franciasaláta

  12. 12.

    Salat vinehret, azaz kapros céklasaláta lencsével

  13. 13.

    Martha Stewart kedvenc tonhalsalátája

  14. 14.

    Vörösáfonyás céklasaláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...