Almás-kapros uborkasaláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Morenka
adag
Előkészítés
perc
- 0% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
200g alma94 kcal
-
100g uborka15 kcal
-
3g kapor1 kcal
-
3g főzőtejszín4 kcal
-
17g vörösáfonya8 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
122
kcal
- 0% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
600g alma281 kcal
-
300g uborka44 kcal
-
9g kapor4 kcal
-
10g főzőtejszín13 kcal
-
50g vörösáfonya23 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
365
kcal
- 0% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
61.9g alma29 kcal
-
31g uborka5 kcal
-
0.9g kapor0 kcal
-
1g főzőtejszín1 kcal
-
5.2g vörösáfonya2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
37
kcal
- 0% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.4 g
Zsír
-
Összesen 0.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 122.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 38 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 25 mg
-
Foszfor 50 mg
-
Nátrium 8 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.8 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 267.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 100 micro
-
β-crypt 45 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 90 micro
Összesen
122
kcal
- 0% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.2 g
Zsír
-
Összesen 2.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 367.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 113 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 151 mg
-
Nátrium 24 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 92.3 g
-
Cukor 64 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 801.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 77 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 48 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 63 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 51 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 32 micro
-
β-karotin 299 micro
-
β-crypt 136 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 270 micro
Összesen
365
kcal
- 0% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.4 g
Zsír
-
Összesen 0.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 37.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 16 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 82.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 14 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
37
kcal
Hozzávalók
-
3 közepes db alma
-
300 g uborka
-
3 ek kapor
-
10 ml főzőtejszín
-
5 dkg vörösáfonya
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- Mossuk meg az almát, uborkát és a kaprot.
- Ne hámozzuk meg sem az almát, sem az uborkát, csak szeleteljük tetszés szerint (legjobb a bio savanykás alma és a bio uborka).
- A friss kaprot vágjuk apróra.
- A tejszínbe keverjük bele a kaprot, sót és a borsot, majd öntsük az almára, uborkára.
- Végül szórjuk meg vörös áfonyával, majd hűtsük be.
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 11
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1141
- Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 19.
Ajánló
Húsok mellé, de önmagában is finom.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Morenka
14 recept
Gyors, olcsó, finom.