Nem tudom pontosan, mikor vette át a virsli a sertéssült helyét a szilveszteri menüsorban, de tény, hogy a köztudatban vagy az egyszerű és gyors virsli, vagy a drága, időigényes, komplikált - de vitathatatlanul finom és különleges - malacsült a legbevettebb fogás ekkortájt. Nos, a kettő között is van átmenet, és most még egyáltalán nem késő, hogy beszerezzünk egy darab húst, és egy igazán finom sülttel kínáljuk a szeretteinket az új év első napján.
-
1.
Egybesült karaj Gravy mártással
-
2.
Kolbásszal töltött karaj aszalt szilva mártással
-
3.
Rozmaringos sertésszelet
-
4.
Fűszeres egyben sült sertéslapocka
-
5.
Karaj gyömbérrel a két éhes olasz konyhájából
-
6.
Fügelekvárral sült sertéscomb
-
7.
Aszalt szilvával tűzdelt karaj
-
8.
Sült bőrös császár
-
9.
Révkalauz pecsenye
-
10.
Sertéskaraj velesült chutneyval
-
11.
Egyszerű fokhagymás sült oldalas
-
12.
Sült sertéshús édesköménnyel
-
13.
Abált császárhús
-
14.
Barna sörben pácolt csülök
-
15.
Töltött dagadó, ahogy nálunk bevált (Töltött dagadó 5.)