adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
438
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
1751
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
97.8g sertéshús162 kcal
-
1.5g fokhagyma2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.8g napraforgó olaj7 kcal
Összesen
171
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 53.6 g
Zsír
-
Összesen 22.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 160 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 820.4 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 61 mg
-
Foszfor 545 mg
-
Nátrium 118 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 177.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 144 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
438
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 214.3 g
Zsír
-
Összesen 91.4 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 69 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 23 g
-
Koleszterin 640 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3281.6 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 267 mg
-
Kálcium 94 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 243 mg
-
Foszfor 2181 mg
-
Nátrium 472 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 709.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 210 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 56 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 576 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
1751
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.9 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 63 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 320.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 213 mg
-
Nátrium 46 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 69.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
171
kcal
Hozzávalók
-
5 gerezd fokhagyma
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A húst vágjuk kb. 2 ujjnyi vastag szeletekre, gazdagon hintsük meg mindkét oldalát sóval, borssal. A fokhagymát tisztítsuk meg.
- Egy lehetőleg fedővel ellátott, vastag aljú teflon serpenyőben hevítsünk kevés zsiradékot, majd a húsok mindkét oldalát kissé pirítsuk meg benne.
- Dobjuk a húsokra az egész fokhagymákat, öntsünk alá 1 dl vizet és kb 1-1,5 óra alatt lassú tűzön pároljuk puhára. Szükség szerint pótoljuk az időközben elfőtt vizet.
- Ha a hús megpuhult, vegyük magasra a hőfokot, és fedő alatt (mert eléggé pattog és spriccel) süssük mindkét oldalát pirosra.
- Receptkönyvben: 159
- Tegnapi nézettség: 59
- 7 napos nézettség: 520
- Össznézettség: 160315
- Feltöltés dátuma: 2010. március 19.
Ajánló
Feltétként adhatjuk főzelékek mellé.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Ha zsírban sütjük, hidegen, kenyérrel és némi zöldséggel kínálva isteni uzsonna, vagy vacsora lehet.