r
Nosalty Logó

Sült bőrös császár

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült bőrös császár
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 438 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1751 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.6 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    820.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    177.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 438 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    214.3 g

Zsír

  • Összesen
    91.4 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3281.6 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    2181 mg
  • Nátrium
    472 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    709.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    576 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1751 kcal
  • 21% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.9 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst vágjuk kb. 2 ujjnyi vastag szeletekre, gazdagon hintsük meg mindkét oldalát sóval, borssal. A fokhagymát tisztítsuk meg.
  2. Egy lehetőleg fedővel ellátott, vastag aljú teflon serpenyőben hevítsünk kevés zsiradékot, majd a húsok mindkét oldalát kissé pirítsuk meg benne.
  3. Dobjuk a húsokra az egész fokhagymákat, öntsünk alá 1 dl vizet és kb 1-1,5 óra alatt lassú tűzön pároljuk puhára. Szükség szerint pótoljuk az időközben elfőtt vizet.
  4. Ha a hús megpuhult, vegyük magasra a hőfokot, és fedő alatt (mert eléggé pattog és spriccel) süssük mindkét oldalát pirosra.
  • Receptkönyvben: 159
  • Tegnapi nézettség: 59
  • 7 napos nézettség: 520
  • Össznézettség: 160315
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 19.

Ajánló

Feltétként adhatjuk főzelékek mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha zsírban sütjük, hidegen, kenyérrel és némi zöldséggel kínálva isteni uzsonna, vagy vacsora lehet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...