14 omlós tésztájú, krémes töltelékű pite, minden jóval

A piték készülhetnek sok különböző töltelékkel: hússal, zöldségekkel, hallal. A lényeg azonban mindig ugyanaz: a tészta legyen omlós és porhanyós, a tejszínes töltelék selymes és krémes, az ízek pedig harmonikusak. Jöjjenek a kedvencek!

  1. 1.

    Juhtúrós-burgonyás-répás quiche

  2. 2.

    Spenótos quiche

  3. 3.

    Cukkinirózsa-pite

  4. 4.

    Húsos-sajtos-zöldséges pite

  5. 5.

    Gombás-borsós pite

  6. 6.

    Sonkás-póréhagymás quiche

  7. 7.

    Sajtos-zöldséges lepény fürjtojással

  8. 8.

    Paradicsomtorta

  9. 9.

    Padlizsános quiche

  10. 10.

    Pórés camembert-torta

  11. 11.

    Füstölt halas sós pite

  12. 12.

    Zöldbabos lepény

  13. 13.

    Cukkinis-paradicsomos-bazsalikomos quiche

  14. 14.

    Spenótos-tejszínes pite

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...