13 ötletes és ízletes maradékmentő fogás a hortobágyitól a kókuszgolyóig

Az ünnepek után sokszor megmarad jó pár fogás vagy éppen alapanyag, de ne essünk kétségbe, szilveszterig kihúzzuk ezekkel a remek maradékmentő ötletekkel.

  1. 1.

    Maradékmentő libahúsos linguine

  2. 2.

    Maradékmentő sonkás rakott tészta

  3. 3.

    Almás krumpli hurkamorzsával

  4. 4.

    Gyors maradékmentő savanyúság

  5. 5.

    Maradékmentő kókuszgolyó

  6. 6.

    Pogácsa maradék krumplipüréből

  7. 7.

    Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

  8. 8.

    Sonkás-sajtos krokett

  9. 9.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  10. 10.

    Maradékmentő töltött burgonya

  11. 11.

    Csirkehúsos pástétom

  12. 12.

    Maradékmentő húsos szendvics

  13. 13.

    Strata, a maradékmentő olasz kenyérrakottas

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a saját készítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Több oka is van, miért nem kellene nyitva hagyni a...

A mosógép majdnem minden háztartás része, hiszen jelentősen megkönnyíti az életet. Rendeltetésszerű használata azonban nemcsak a gép helyes beállítását jelenti, hanem azt is, hogy a mosás lejárta után az ajtaját becsukjuk-e. Mai Otthon Tippünkben eláruljuk, miért nem kellene nyitva hagyni a mosógép ajtaját hosszú órákra, napokra.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!