Csirkehúsos pástétom
5,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

Hozzávalók
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.6 g
Zsír
-
Összesen 10.3 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 84 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 205.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 76 mg
-
Nátrium 84 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 36.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 50 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 49 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 86 micro
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 39.8 g
Zsír
-
Összesen 61.5 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 503 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1235.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 165 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 455 mg
-
Nátrium 501 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 220 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 303 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 93 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 62 micro
-
Kolin: 381 mg
-
Retinol - A vitamin: 295 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 69 micro
-
β-crypt 12 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 515 micro
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 18% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.5 g
Zsír
-
Összesen 14.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 295.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 109 mg
-
Nátrium 120 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 52.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 72 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 91 mg
-
Retinol - A vitamin: 71 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 123 micro
Elkészítés
- A húst kézzel leszedjük a csontokról, apróra vágjuk.
- A tojást keményre főzzük, megpucoljuk, a hús mellé daraboljuk.
- Melléöntjük a majonézt, a mustárt és a fűszereket.
- Elektromos aprítóval összeturmixoljuk.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Főzés ideje: 10 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
A vasárnapi tyúkhúslevesnek nálunk nagy hagyománya van. A főtt hús azonban már nem olyan népszerű, így évekig hússalátaként reinkarnálódott. Aztán pár éve egy sokadrangú bolti húskrém után arra gondoltam, ennél én sokkal jobbat tudok. És legközelebb nem saláta, hanem krém lett a maradék tyúkhusiból. Pirítósra, szendvicsbe, paprikába töltve...eddig még mindíg elfogyott.
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!