12 házias húsos leves, ami felér a vasárnapi klasszik húslevessel

Húsgombóc, becsinált, erdélyi, göcseji, sokac, tárkony, kolbász, tarhonya.... csak néhány hívószó az őrületes húsos levesdömpingből, ami a klasszikus húslevesen túl vár rátok.

A húsos levesek tárháza jóval kimerítőbb, minthogy leragadjunk az újházinál vagy a marhahúslevesnél. Csorba, tárkonyos csirkeragu, kolbászos tarhonya, favágó, nyírségi gombóc, sokac bab, becsinált, minden van itt, amit csak megkívánnál! Melyik gazdag, húsos levest főzöd meg ma?

  1. 1.

    Gyors kolbászos tarhonyaleves

  2. 2.

    Csorbaleves húsgombóccal (vagy nélküle)

  3. 3.

    Klasszikus tárkonyos csirkeraguleves

  4. 4.

    Favágó leves gazdagon

  5. 5.

    Krémes és savanykás erdélyi tárkonyos húsgombócleves

  6. 6.

    Hagyományos babgulyás

  7. 7.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

  8. 8.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  9. 9.

    Csorba zöldfűszeres húsgombóccal

  10. 10.

    Klasszikus becsinált leves

  11. 11.

    Göcseji gombócleves

  12. 12.

    Alföldi gulyás

Még több húsos leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...