A húsos levesek tárháza jóval kimerítőbb, minthogy leragadjunk az újházinál vagy a marhahúslevesnél. Csorba, tárkonyos csirkeragu, kolbászos tarhonya, favágó, nyírségi gombóc, sokac bab, becsinált, minden van itt, amit csak megkívánnál! Melyik gazdag, húsos levest főzöd meg ma?
-
1.
Gyors kolbászos tarhonyaleves
-
2.
Csorbaleves húsgombóccal (vagy nélküle)
-
3.
Klasszikus tárkonyos csirkeraguleves
-
4.
Favágó leves gazdagon
-
5.
Krémes és savanykás erdélyi tárkonyos húsgombócleves
-
6.
Hagyományos babgulyás
-
7.
A legtökéletesebb nyírségi gombócleves
-
8.
Az eredeti sokac cserepes bab
-
9.
Csorba zöldfűszeres húsgombóccal
-
10.
Klasszikus becsinált leves
-
11.
Göcseji gombócleves
-
12.
Alföldi gulyás
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!