Kedvenc street foodjaink!

A Konyhafőnök Junior mai adásában mini pizzák és hamburgerek készültek - egyenesen Fördős Zé-nek. 15 kedvenc street foodot hoztunk nektek ennek az apropóján!

Mi mást készíthetnének a street food királyának a születésnapjára a Konyhafőnök Junior versenyzői, mint hamburgert és minipizzát? Mivel Zé-t a street food tette ismertté, mi nem álltunk meg az amerikai és az olasz kajáknál, összeszedtük nektek a kedvenc street foodjainkat!

  1. 1.

    Karibi burger

  2. 2.

    Pulled pork szendvics

  3. 3.

    Belga sült krumpli

  4. 4.

    Jamie Oliver pizzája

  5. 5.

    Kebab görögösen, fűszeres, sült burgonyával

  6. 6.

    Pad thai Dacota konyhájából

  7. 7.

    Csirkés taco

  8. 8.

    Lángos Coook konyhájából

  9. 9.

    Amerikai hot-dog Andzsikától

  10. 10.

    Töki pompos

  11. 11.

    Miccs

  12. 12.

    Fahéjas cukros sütőben sült fánk

  13. 13.

    Roppanós gofri

  14. 14.

    Phở bò

  15. 15.

    Churros - spanyol édesség

Tudj meg többet A Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...