Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, de ilyenkor, karácsony táján megnő a fogyasztás. Kevés család van, ahol ne kerülne az asztalra halászlé vagy rántott ponty, sokan viszont szívesen kipróbálnának valami más, ünnepi halas fogást ebben a három napban. Mostani összeállításunkban megpróbálunk olyan tippeket adni, amely könnyen beilleszthető a menüsorba, elő vagy főételként, de még a közös reggelit is fényesebbé teszi.
Olvastad már?
TOP 11 filléres sütemény ünnep előtt
-
1.
Gravlax
-
2.
Atlanti lazac 2.
-
3.
Almás rokfortos halrakottas római tálban
-
4.
Fogas Orly módra
-
5.
Grillezett tonhal steak
-
6.
Vörös tonhal steak
-
7.
Korianderes sült keszeg cukkinisalátával
-
8.
Mézes-szójás vörös tonhalfilé
-
9.
Harcsaszelet narancshéjas kapormártással
-
10.
Karácsonyi lazac
-
11.
Konfitált lazac pezsgőhabbal
-
12.
Pontygombóc vargányás gombamártással
-
13.
Fogasfilé mandulás panírban
-
14.
Lazac céklaágyon