Atlanti lazac 2.
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 20% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
10g crème fraîche36 kcal
-
0g torma0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g kapor0 kcal
-
50g lazac64 kcal
Összesen
100
kcal
- 20% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
40g crème fraîche143 kcal
-
0g torma0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1g kapor0 kcal
-
200g lazac254 kcal
Összesen
397
kcal
- 20% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
16.6g crème fraîche59 kcal
-
0g torma0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.4g kapor0 kcal
-
83g lazac105 kcal
Összesen
164
kcal
- 20% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
D vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 6.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 37 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 203.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 4 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 131 mg
-
Nátrium 39 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 38 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 218 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 47 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
100
kcal
- 20% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
D vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.2 g
Zsír
-
Összesen 24.4 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 149 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 812.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 55 mg
-
Foszfor 523 mg
-
Nátrium 155 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 151.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 74 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 870 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 189 mg
-
Retinol - A vitamin: 70 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
397
kcal
- 20% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
D vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.5 g
Zsír
-
Összesen 10.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 337.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 217 mg
-
Nátrium 64 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 63 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 31 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 361 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 79 mg
-
Retinol - A vitamin: 29 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
164
kcal
Hozzávalók
-
4 dkg crème fraîche
-
2 teáskanál torma
-
bors ízlés szerint
-
1 tk kapor
Elkészítés
- Egy tálba kanalazzuk a créme fraiche-t és a tormát. Borsozzuk, hozzáadjuk a kaprot, majd az egészet alaposan összekeverjük.
- A lazacszeleteket "fel-háromszögezzük", majd tegyünk egy háromszöget magunk elé úgy, hogy a háromszög talpa legyen felénk.
- Kb. a feléhez teszünk egy teáskanálnyi krémet, majd feltekerjük. Egy tálra helyezzük úgy, hogy a tetejét a maradék krémmel díszítjük.
- A tálalásig tegyük hűtőbe.
- Receptkönyvben: 87
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 16555
- Feltöltés dátuma: 2011. március 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Íme egy újabb variáció a créme fraiche-tormás krém és a lazac "házasságára" az Atlanti lazac 1. recept után.