13 mennyei sós fügés fogás, mert nem csak édességekben finom ez a gyümölcs

Itt az ideje, hogy necsak lekvárba és süteményekbe tegyük a fügét, ugyanis a sós fogásokat is igazán fel tudja dobni. Erre mutatunk most példákat.

  1. 1.

    Marokkói csirke tagine-ban készítve

  2. 2.

    Kéksajttal töltött füge

  3. 3.

    Az ősz színe-java saláta

  4. 4.

    Fügés őszisaláta

  5. 5.

    Füge ricotta-köpenyben vaníliás csirkemellel

  6. 6.

    Kecskesajtos fügesaláta balzsamos baracköntettel

  7. 7.

    Fügével töltött szűzpecsenye Brie-mártással

  8. 8.

    Gyöngytyúk-mell fügesalátával és passiógyümölccsel

  9. 9.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  10. 10.

    Serranoba bújtatott füge kecskesajttal

  11. 11.

    Friss rukkolasaláta kecskesajttal

  12. 12.

    Fügés-libamájas bagel

  13. 13.

    Maradham, a szardíniai pizza

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...