19 ráérős, kelttésztás-reggeli

Hétvégén szeretünk lustálkodni, ráérősre venni a tempót. Tegyünk így a reggelivel is, és ne sajnáljuk az időt: az se baj, ha ebédidőre lesz kész a reggelink!

Még több reggelit itt találsz!

  1. 1.

    Cinnabon - a kanadai fahéjas tekercs

  2. 2.

    Pihe-puha lekváros bukta- Lekváros bukta 7.

  3. 3.

    HongKongi molnárka

  4. 4.

    Almás gyűrűkalács

  5. 5.

    Szilvás bukta Kingustól

  6. 6.

    Kanelbullar - svéd fahéjas csiga

  7. 7.

    Almás-fahéjas pillangó

  8. 8.

    Bukta áfonyalekvárral

  9. 9.

    Fahéjas csiga a hűtőből

  10. 10.

    Ragacsos pekándiós tekercsek

  11. 11.

    Óriás fahéjas csiga

  12. 12.

    Fahéjas-mazsolás csiga

  13. 13.

    Buktatorta Katicától

  14. 14.

    Túrórudi-bukta

  15. 15.

    Diós-habos tekercs

  16. 16.

    Túrós táska ahogy KonyhaMalacka készíti

  17. 17.

    Túrós-almás táska

  18. 18.

    Almás-fahéjas fernandel

  19. 19.

    Fonott vajas kalács

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...