17 ropogós édes keksz karácsonyi gasztroajándéknak

Nem árt már most begyűjteni a tuti recepteket, ha karácsonykor gasztroajándékokban gondolkozunk. Most 17 ropogós változatot hoztunk.

  1. 1.

    Csokis-pisztáciás kekszek

  2. 2.

    Kókuszos zabkeksz a legegyszerűbben

  3. 3.

    Fehércsokoládés-kókuszos cookie

  4. 4.

    Kukoricakeksz-variációk GMfamily módra

  5. 5.

    Oreós keksz

  6. 6.

    Gluténmentes csokis tallérok

  7. 7.

    Csokoládéval töltött omlós keksz

  8. 8.

    Glutén- és tojásmentes fahéjas keksz

  9. 9.

    Mákos keksz

  10. 10.

    Áfonyás-fehércsokoládés kekszek

  11. 11.

    Karácsonyi keksz ahogy Flóra készíti

  12. 12.

    Spéculoos medea konyhájából

  13. 13.

    Rahátos keksz

  14. 14.

    Frida Kahlo narancsos keksze

  15. 15.

    Csokoládés puffancs

  16. 16.

    Rénszarvasos keksz Mikulásnak

  17. 17.

    Fahéjas keksz Gizitől

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!