-
1.
Saltimbocca alla Romana
-
2.
Távol-keleti ropogós sertés hasaalja fehér káposztával
-
3.
Flambírozott szűzérme thai zöldségekkel
-
4.
Vörösboros-konyakos fácán sült almával
-
5.
Gombás-zöldséges szarvasragu
-
6.
Aszalt gyümölcsös húsgolyó gluténmentesen
-
7.
Báránygombócok barackpálinkás mártásban
-
8.
Filet-mignon borsmártással
-
9.
Tejfölös-gombás szelet muskotályos szőlőpálinkával
-
10.
Gong Bao csirke Coook konyhájából
-
11.
Steak borskéregben
-
12.
Pácolt, fokhagymás csirkemellfilé póréhagymás-currys rizzsel
-
13.
Konyakos kacsamáj hagymalekvárral
-
14.
Coq au vin 2.
-
15.
Sertésfonat vincellér módra
-
16.
Lencsés-zöldséges libacomb
-
17.
Flambírozott baszk csirke
17 pikáns hús alkohollal bolondítva
Nem is gondolnád, micsoda ízhatást érsz el egy pici alkohol használatával, így most nem a borban úszó fogásokra koncentrálunk, elő a töményekkel!