-
1.
Zöldséggel töltött csirkemell
-
2.
Káposztával töltött baconös csirke
-
3.
Rumos-aszalt szilvás csirkemell
-
4.
Fűszeres túróval töltött sertésborda
-
5.
Olaszos marhatekercs chiantival
-
6.
Mantovai hústekercs Mariann konyhájából
-
7.
Toszkán göngyölt hús
-
8.
Csirkemell őzgerincformában sütve 2.
-
9.
Baconbe göngyölt karaj
-
10.
Boros pecsenye
-
11.
Baconben sült szűzpecsenye
-
12.
Baconbe tekert rozmaringos csirkemell
-
13.
Olasz sertéstekercs
-
14.
Spenótos-fetás csirketekercs sonkaköntösben
-
15.
Fonott csirkemell mustáros mártással
-
16.
Szűzpecsenye parajjal, baconköntösben
-
17.
Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve
17 minden jóval GÖNGYÖLT húsétel az ünnepekre
A göngyölt húsokat nagyon szeretjük, mert egy laza hétvégére, de ünnepre is kiválóak, attól függően, milyen húsból vagy töltelékkel készítjük.