15 szaftos egytálétel csirkével és sok-sok tejföllel

Vasárnapra tökéletes választás egy gazdagon megrakott, finom egytálétel. Míg minden megsül a sütőben, te összeállíthatod a desszertet.

  1. 1.

    Rakott csirkemell Gerbla konyhájából

  2. 2.

    Medvehagymás rakott csicsóka

  3. 3.

    Rakott csirkemell gazdagon

  4. 4.

    Zabos lepény

  5. 5.

    Csirkemell kelkáposzta levéllel rizzsel és céklával

  6. 6.

    Csőben sült csirkés brokkoli

  7. 7.

    Csirkemellel rakott krumpli

  8. 8.

    Rakott zöldségek barnarizssel, ÖKO-takarékos

  9. 9.

    Rakott kelkáposzta csirkemellel

  10. 10.

    Brokkoli csirkeágyon

  11. 11.

    Sajtos-gombás rakott csirkemell

  12. 12.

    Karfiolos rakott csirkemell franciásan

  13. 13.

    Emeletes csirkemelltorta

  14. 14.

    Rakott brokkolis csirkemell krumplival, baconnel

  15. 15.

    Rakott brokkolis csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...