r
Nosalty Logó

Rakott csirkemell Gerbla konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gerbla
Rakott csirkemell Gerbla konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 511 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2043 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 157 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    919.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    350 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    210 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    247 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    243 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 511 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.2 g

Zsír

  • Összesen
    148.9 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    583 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3676.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    1164 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    1398 mg
  • Nátrium
    799 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    840 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    989 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    972 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    167 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 2043 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 157 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat felkarikázzuk, és sós vízben félig megfőzzük.
  2. A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy kis szárított petrezselymet teszünk rá. Az olajon megsütjük őket mindkét oldalán kb. 2-2 percig. Félretesszük őket.
  3. A tejfölbe tesszük a reszelt sajt felét.
  4. Egy jénait kikenünk vajjal, és letesszük az aljára a húsokat, rá a krumplit és a tejfölt. Majd még egy rétegben ugyanezt. Tetejére a maradék sajtot.
  5. Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30*20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 152
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 22906
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott csirkemell Gerbla konyhájából
Gerbla 4 recept

Megmaradt egy csirkemellem, és nem tudtam, mit készítsek belőle, lefagyasztani nem akartam, így ami volt itthon, abból hoztam ezt össze.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...