14 irtó gusztusos sült PULYKA az asztal közepére

Sokan esznek pulykát év végén, és legtöbbször gesztenyével vagy aszalt szilvával töltik. Mi azért mutatunk pár egyéb opciót is a klasszikusok mellett, hiszen ha az alapanyag megvan, még most is eldöntheted, mi készüljön belőle!

  1. 1.

    Szilvás-diós töltött pulykamell zelleres pürével

  2. 2.

    Wellington pulykamáj

  3. 3.

    Ünnepi töltött pulykamell tejfölös-baconös tört burgonyával és fűszeres zöldbabbal

  4. 4.

    Cideres pulykacomb

  5. 5.

    Karácsonyi töltött pulykamell, zelleres krumplipürével

  6. 6.

    Göngyölt pulykamell

  7. 7.

    Egyszerű pulykamell

  8. 8.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  9. 9.

    Zöldfűszeres pulykasült

  10. 10.

    Gesztenyével és aszalt szilvával töltött pulykamell

  11. 11.

    Fokhagymás pulykaszárny

  12. 12.

    Karácsonyi pulykatál

  13. 13.

    Gombás pulykarolád

  14. 14.

    Pulykamell sonka

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...