11+1 kalóriaszegény halétel az ünnepi asztalra

A halételek is hagyományos szereplői az ünnepi menünek - idén készítsük el őket kalóriaszegényen!

  1. 1.

    Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával

  2. 2.

    Citromos-petrezselymes tőkehal

  3. 3.

    Citrusos tilápia

  4. 4.

    Fokhagymás harcsatekercs

  5. 5.

    Fóliában sült hal

  6. 6.

    Saját levében párolt hal kínai stílusban

  7. 7.

    Paradicsomos pisztráng

  8. 8.

    Grillezett afrikai harcsafilé gombával és fokhagymás édesburgonyával

  9. 9.

    Alufóliában sült tőkehal

  10. 10.

    Papírban sült pisztráng GastroHobbi konyhájából

  11. 11.

    Gombás pisztráng

  12. 12.

    Joghurtos vadlazac

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...