r
Nosalty Logó

Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gombagasztro
Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 222 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 885 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 47 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    730.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    340.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    147 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    413 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    787 micro
Összesen 222 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2923.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    1715 mg
  • Nátrium
    350 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1361.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    228 micro
  • K vitamin:
    586 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    464 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1653 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3148 micro
Összesen 885 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 47 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított újhagymát 1-2 cm-es darabokra vágjuk.
  2. A gombát is felszeleteljük, és serpenyőben 3-4 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és további 2-3 perc párolás után levesszük a tűzről.
  3. A halfiléket sózzuk, borsozzuk, és bekenjük olívaolajjal. Tegyük egy hőálló tálba, és tetejére tegyünk citromkarikákat.
  4. Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük puhára.
  5. Az így elkészített halat a hagymás gombaágyon tálaljuk, köretként rizst ajánlunk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2060
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával
Gombagasztro 357 recept

Szuperkönnyű nyári recept, de diétázóknak is ajánlott! Bármilyen fehér húsú halat használhatunk! 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...