r
Nosalty Logó

Zöldség alatt sült csirkecombok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kiss Móni
Zöldség alatt sült csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 873 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3493 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 103 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.7 g

Zsír

  • Összesen
    56.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1416.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    643 mg
  • Nátrium
    365 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    392.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    84 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    703 micro
Összesen 873 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    222.8 g

Zsír

  • Összesen
    226.9 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    1134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5666 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    214 mg
  • Kálcium
    989 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    2571 mg
  • Nátrium
    1460 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.1 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1570.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    666 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    214 micro
  • Kolin:
    623 mg
  • Retinol - A vitamin:
    635 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    335 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2810 micro
Összesen 3493 kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    168.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 103 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, majd a bőrét leszedjük és még egyszer megmossuk, besózzuk.
  2. Egy tepsit picit kiolajozunk, belerakosgatjuk a csirkéket.
  3. A zöldséget megpároljuk.
  4. Egy tálba öntjük a joghurtot, tejfölt, mustárt és jól kikavarjuk.
  5. Hozzáadjuk a megpárolódott zöldséget, borsozzuk, elkeverjük.
  6. Az egészet ráöntjük a csirkére.
  7. Alufóliával letakarjuk, majd 30 percet pároljuk, puhítjuk.
  8. Levesszük a fóliát és 15 percig sütjük, hogy piruljon is. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 203
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 15624
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 20.

Ajánló

Akár rizzsel, akár spagettivel lehet tálalni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Ez azért nagyon finom, mert jó szaftos lesz a husi a zöldségek alatt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...