Zöldbabos rakott csirkemáj
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
tzsupi
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
római tál
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
682
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
2724
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.5 g
Zsír
-
Összesen 42.8 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 925 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1988.2 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 150 mg
-
Kálcium 157 mg
-
Vas 25 mg
-
Magnézium 114 mg
-
Foszfor 949 mg
-
Nátrium 582 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 450.5 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 8385 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 42 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 72 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 95 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 5 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1546 micro
-
Kolin: 553 mg
-
Retinol - A vitamin: 8291 micro
-
α-karotin 179 micro
-
β-karotin 986 micro
-
β-crypt 28 micro
-
Likopin 100 micro
-
Lut-zea 1410 micro
Összesen
682
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 217.8 g
Zsír
-
Összesen 171.2 g
-
Telített zsírsav 63 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 57 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 30 g
-
Koleszterin 3700 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7952.8 g
-
Cink 32 mg
-
Szelén 600 mg
-
Kálcium 629 mg
-
Vas 100 mg
-
Magnézium 457 mg
-
Foszfor 3797 mg
-
Nátrium 2328 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 79.7 g
-
Cukor 36 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 1802.2 g
Vitaminok
-
Összesen 1
-
A vitamin (RAE): 33538 micro
-
B6 vitamin: 10 mg
-
B12 Vitamin: 167 micro
-
E vitamin: 16 mg
-
C vitamin: 290 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 382 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 19 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 112 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6183 micro
-
Kolin: 2214 mg
-
Retinol - A vitamin: 33164 micro
-
α-karotin 717 micro
-
β-karotin 3945 micro
-
β-crypt 112 micro
-
Likopin 400 micro
-
Lut-zea 5641 micro
Összesen
2724
kcal
- 10% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 7.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 153 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 329.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 157 mg
-
Nátrium 96 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 74.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1389 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 256 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 1374 micro
-
α-karotin 30 micro
-
β-karotin 163 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 17 micro
-
Lut-zea 234 micro
Összesen
112
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zöldbabot sós vízben feltesszük főni.
- A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, és a kockázott baconnel együtt megpároljuk. A fokhagymát összenyomjuk, és a sóval, borssal a tejfölbe keverjük.
- Végül a hozzávalókat tepsibe/római tálba rétegezzük, és a tejföllel meglocsoljuk.
- Kb. 40 perc alatt készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 75
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 5170
- Feltöltés dátuma: 2013. július 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
tzsupi
19 recept
Hamar elkészíthető, gyors étel.