r
Nosalty Logó

ZabPizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szűcs Anett
ZabPizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 828 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 1655 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 193 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    47.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    332 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2549.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    484 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    662 mg
  • Nátrium
    1202 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    322 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    253 mg
  • Retinol - A vitamin:
    273 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    572 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    5810 micro
  • Lut-zea
    1050 micro
Összesen 828 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.9 g

Zsír

  • Összesen
    95.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    663 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5099.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    968 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    270 mg
  • Foszfor
    1323 mg
  • Nátrium
    2403 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    403 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    645 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    187 micro
  • Kolin:
    507 mg
  • Retinol - A vitamin:
    545 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1144 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    11620 micro
  • Lut-zea
    2100 micro
Összesen 1655 kcal
  • 11% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    600.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    283 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1369 micro
  • Lut-zea
    247 micro
Összesen 193 kcal

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Elkészítés

Tészta

  1. A zabot ledaráljuk, és a tojásokkal együtt összekeverjük, majd hozzáadjuk a sót, a tejet és az olívaolajat.
  2. Formába öntjük, majd 180°C-on betesszük a sütőbe 10 percre.
  3. Amikor matt lesz a teteje a tésztának, kivesszük a sütőből, és felrakjuk a feltétet rá. Nekem az alapszószom a házi készítésű ketchupom (ami megtalálható a receptjeim között), amire sonkát, olívabogyót, paradicsom szeleteket, újhagymakarikákat és reszelt sajtot teszek.
  4. Miután felkerült a feltét, vissza az egészet a sütőbe, és addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 212
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 43179
  • Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 02.

Ajánló

házi készítésű ketchupom

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Szűcs Anett 3 recept

Elsősorban ezt a receptet a zabimádóknak ajánlanám, másodszor pedig azoknak, akik szeretnének valami egészséges ebédet vagy vacsorát összedobni maguknak vagy a családnak! :) 

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...