r
Nosalty Logó

Vörösboros resztelt borjúmáj rizzsel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Vörösboros resztelt borjúmáj rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 647 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1293 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.2 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    439 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    884.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    584 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    14690 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    75 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    305 micro
  • Kolin:
    414 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14631 micro
  • α-karotin
    151 micro
  • β-karotin
    617 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 647 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.4 g

Zsír

  • Összesen
    58.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    878 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1769.7 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    1168 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    30 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    828.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    29380 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    150 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    80 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    610 micro
  • Kolin:
    829 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29263 micro
  • α-karotin
    302 micro
  • β-karotin
    1233 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    317 micro
Összesen 1293 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2690 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2680 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    589 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst megfőzzük.
  2. A májat csíkokra vágjuk.
  3. A hagymát és a fokhagymát aprítjuk, a paradicsomot daraboljuk.
  4. Egy serpenyőben zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a májat, majd a paprikát és a paradicsomot. Megszórjuk borssal és paprikával, ráöntjük a vörösbort.
  5. Tálalunk. Szedünk a tányérra az ételből, s rakunk rá szeletelt paradicsomot.
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1716
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Imádok mindenféle májat, a borjút különösen.

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...