r
Nosalty Logó

Virslis-baconös pannari

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis-baconös pannari
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
225 °C
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Összesen 787 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Összesen 3142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Összesen 172 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    30.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2450 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    1508 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    311 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    103 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1993 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1355 micro
Összesen 787 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    121.4 g

Zsír

  • Összesen
    180.8 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    744 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9800.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    241 mg
  • Kálcium
    1795 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    1492 mg
  • Nátrium
    6034 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.1 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    882.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1246 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    412 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    426 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    580 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7971 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5418 micro
Összesen 3142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    328 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    434 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    295 micro
Összesen 172 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd kicsit állni hagyjuk.
  2. Vagdossuk be a virsliket, csavarjunk mindegyiket körbe bacon szeletekkel. A virsliket rakjuk kivajazott tűzálló tálba. (Én egy kb. 22 cm átmérőjű pite sütőformát használtam, de megfelel a célnak bármilyen más tűzálló tál is.)
  3. A hagymát vágjuk fel vékony karikákra, majd olajon pirítsuk aranybarnára. Szórjuk rá a virslikre. Rakjuk a tálat kb. 10 percre 225 fokos sütőbe.
  4. Vegyük ki a tálat a sütőből, majd öntsük a virslikre a tésztát. Rakjuk vissza a sütőbe kb. 25-30 percre, amíg szép barna színe nem lesz.
  5. Vörösáfonylekvárral és friss salátával tálalva az igazi!:)
  • Sütés hőfoka: 225 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 109
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4119
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet már jó párszor elkészítettem. Talán 5 éve láttam egy finn magazinban az egyszerűen elkészíthető ételek között. Azóta már Anyukámnak is elküldtem haza, és a család többi tagjának is nagyon ízlett.

Hozzávalók

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...