r
Nosalty Logó

Vénusz keble

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Twinkukta
Vénusz keble
adag
Előkészítés
perc
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A krémhez

A tetejére

Összesen 232 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A krémhez

A tetejére

Összesen 2787 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A krémhez

A tetejére

Összesen 358 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    103.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 232 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    138.9 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    367 g
  • Cukor
    256 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    96.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    429 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    416 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 2787 kcal
  • 4% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.2 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 358 kcal

Hozzávalók

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A krémhez

  1. Az étcsokoládét a vajjal gőz fölött felolvasztjuk. Az áttört gesztenyemasszát összekeverjük a konyakkal, cukorral, vaníliás cukorral és az olvasztott csokoládés vajjal. Ezt a masszát hűtőbe tesszük, addig amíg formázhatóvá nem válik.
  2. Diónyi darabokat csípünk belőle, és golyóvá formázzuk őket, majd így 30 percre mélyhűtőbe tesszük őket, hogy a bevonat majd ne olvassza fel a masszát.
  3. A fehér csokoládéhoz hozzáadjuk az olajat, és gőz fölött felolvasztjuk.
  4. A rácsra vagy sütőpapírra tett golyókat leöntjük a csokoládéval.
  5. A végén szárított áfonyát vagy cseresznyét teszünk a tetejére.
  6. A kész golyókat betesszük még egyszer a mélyhűtőbe addig, amíg a csokoládé meg nem szilárdult, és tálalásig a hűtőben vagy hideg helyen tároljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 87
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 127
  • Össznézettség: 10321
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 05.

Ajánló

Aki nem szereti az étcsokoládét, az esetleg próbálja ki nutellával!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Twinkukta 10 recept

Az Amadeus c. film megnézése utána sokáig kerestük a receptet, nagy szerencsénkre a Kifőztük c. magazin az elmúlt napokban közölte a receptet. Mindenkinek ajánlom, akár alkohol nélkül is! Elég időigényes, de az íze mindent kárpótol!:)

Hozzávalók

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...