Konyak

Konyak

Leírás

Francia eredetű, sárgásbarnás színű borpárlat. Az 1600-as évek elejétől készítik, nevét Cognac városáról kapta.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten.

100g Konyak

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

66.6 g

gramm konyak?

Top ásványi anyagok

Foszfor

5 mg

Nátrium

1 mg

Vas

0.01 mg

Réz

0.01 mg

Top vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.007 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.005 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Vas

0.01 mg

Foszfor

5 mg

Nátrium

1 mg

Réz

0.01 mg

szénhidrát

víz

66.6 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.005 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.007 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 étel, amit Ferenc pápa nagyon szeretett

Április 21-én, húsvéthétfőn hunyt el a katolikus egyház 266. pápája, Jorge Mario Bergoglio. Rá emlékezve összegyűjtöttük kedvenc ételeit, melyek között argentin és olasz fogások kaptak helyet. Mi így emlékezünk rá.

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Tejszínes carbonara spagetti

Egyszerűen elkészíthető, és mindemellett nagyszerű étel, nem fogyókúrás, de ez kell a magyar gyomornak, isteni volt, érdemes kipróbálnotok...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!