Túrós zabpogi
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 11% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
908
kcal
- 11% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
3631
kcal
- 11% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 31.1 g
Zsír
-
Összesen 62.5 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 78 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2436 g
-
Cink 179 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 564 mg
-
Vas 140 mg
-
Magnézium 142 mg
-
Foszfor 933 mg
-
Nátrium 428 mg
-
Réz 7 mg
-
Mangán 9 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.3 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 124.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 526 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 107 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 17 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 81 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 57 micro
-
Kolin: 73 mg
-
Retinol - A vitamin: 487 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 478 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 510 micro
Összesen
908
kcal
- 11% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 124.5 g
Zsír
-
Összesen 250.1 g
-
Telített zsírsav 67 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 101 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 63 g
-
Koleszterin 313 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9744.2 g
-
Cink 717 mg
-
Szelén 139 mg
-
Kálcium 2255 mg
-
Vas 558 mg
-
Magnézium 569 mg
-
Foszfor 3731 mg
-
Nátrium 1713 mg
-
Réz 29 mg
-
Mangán 34 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 225.3 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 498.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2106 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 22 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 62 micro
-
K vitamin: 427 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 70 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 325 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 228 micro
-
Kolin: 293 mg
-
Retinol - A vitamin: 1947 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1914 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2039 micro
Összesen
3631
kcal
- 11% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 45% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.3 g
Zsír
-
Összesen 20.7 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 805.3 g
-
Cink 59 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 186 mg
-
Vas 46 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 308 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 41.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 174 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 27 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 161 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 158 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 168 micro
Összesen
302
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A zabpelyhet ledaráljuk, utána összekeverjük a száraz hozzávalókat.
- Lemérjük a többi alapanyagot, felvagdossuk kis kockákra a hagymát, és hozzáadjuk a száraz alapanyagokhoz, majd összegyúrjuk, ízlés szerint sózzuk.
- Kinyújtjuk 1,5 centire, kis pogikat szaggatunk belőle, lekenjük tojással, és megszórjuk sajttal és szezámmaggal.
- Régi sütőnk van, nekünk nagyon hamar megsült, de amikor már szépen rápirul a sajt, az alja is barnult, akkor kész.:)
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 66
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 9139
- Feltöltés dátuma: 2013. május 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- maradékból:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nekem a zabliszt vált be legjobban fehérliszt helyettesítőjeként... Úgyhogy szerintem ez a pogácsa király.