Tonhalkrém Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 24% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
46g tonhalkonzerv92 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
6g majonéz29 kcal
-
5 kcal
-
2 kcal
-
6g petrezselyem2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g citromlé0 kcal
Összesen
130
kcal
- 24% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
185g tonhalkonzerv366 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
22g majonéz118 kcal
-
20g görög joghurt21 kcal
-
14g salottahagyma9 kcal
-
23g petrezselyem8 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g citromlé0 kcal
Összesen
522
kcal
- 24% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
70.2g tonhalkonzerv139 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
8.3g majonéz45 kcal
-
7.6g görög joghurt8 kcal
-
5.3g salottahagyma3 kcal
-
8.5g petrezselyem3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g citromlé0 kcal
Összesen
198
kcal
- 24% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 14 g
Zsír
-
Összesen 7.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 447.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 229 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 35.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 34 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 124 micro
-
K vitamin: 113 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 284 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 313 micro
Összesen
130
kcal
- 24% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 55.9 g
Zsír
-
Összesen 30.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1790 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 141 mg
-
Kálcium 60 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 596 mg
-
Nátrium 916 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 140.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 498 micro
-
K vitamin: 451 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 23 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 48 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 43 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1138 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1252 micro
Összesen
522
kcal
- 24% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 21.2 g
Zsír
-
Összesen 11.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 679.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 226 mg
-
Nátrium 348 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 53.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 52 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 189 micro
-
K vitamin: 171 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 432 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 475 micro
Összesen
198
kcal
Hozzávalók
-
185 g tonhalkonzerv
-
1 teáskanál mustár
-
2 ek majonéz
-
1 ek görög joghurt
-
0.5 db salottahagyma
-
0.5 csokor petrezselyem
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 tk citromlé
Elkészítés
- A konzervet leszűrjük, majd a mustárral, majonézzel, joghurttal és a hagymával egy konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesre dolgozzuk.
- A krémhez keverjük az apróra vágott petrezselymet.
- Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 185
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 17536
- Feltöltés dátuma: 2015. január 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Friss kenyérre vagy pirítósra kenve, de tálalhatjuk friss zöldségekhez mártogatósként.