Tonhal bhajji mentaszósszal
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 12% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 8% Zsír
A halhoz
-
46g tonhalkonzerv92 kcal
-
73 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g koriander0 kcal
-
6g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
53 kcal
-
13g joghurt8 kcal
A szószhoz
Összesen
280
kcal
- 12% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 8% Zsír
A halhoz
-
185g tonhalkonzerv366 kcal
-
290 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g koriander0 kcal
-
24g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
24g napraforgó olaj212 kcal
-
50g joghurt31 kcal
A szószhoz
Összesen
1115
kcal
- 12% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 8% Zsír
A halhoz
-
26.5g tonhalkonzerv52 kcal
-
10.7g csicseriborsóliszt42 kcal
-
0g római kömény0 kcal
-
0g koriander0 kcal
-
3.4g víz0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
3.4g napraforgó olaj30 kcal
-
7.2g joghurt4 kcal
A szószhoz
Összesen
159
kcal
- 12% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.1 g
Zsír
-
Összesen 13.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 18 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 813.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 38 mg
-
Kálcium 160 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 291 mg
-
Nátrium 246 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.7 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 119.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 79 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 126 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 115 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 31 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
280
kcal
- 12% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 84.5 g
Zsír
-
Összesen 54.8 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 72 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3253.7 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 153 mg
-
Kálcium 640 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 290 mg
-
Foszfor 1165 mg
-
Nátrium 984 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 70.7 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 476.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 316 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 504 micro
-
K vitamin: 90 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 26 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 461 micro
-
Kolin: 100 mg
-
Retinol - A vitamin: 124 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 34 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1115
kcal
- 12% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.1 g
Zsír
-
Összesen 7.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 10 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 466.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 92 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 167 mg
-
Nátrium 141 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 68.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 72 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 66 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
159
kcal
Hozzávalók
A halhoz
-
75 g csicseriborsóliszt
-
0.5 teáskanál római kömény
-
0.3 teáskanál koriander
-
3 ek víz
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
3 ek napraforgó olaj
A szószhoz
Elkészítés
A halhoz
- A tonhalkonzervet hagyjuk szűrődni, majd egy villával szétnyomkodjuk.
- A csicseriborsólisztet elkeverjük a római köménnyel, korianderrel, sóval, borssal, 3 ek joghurttal és a vízzel. A végen hozzákeverjük a tonhalat.
- Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a tonhalas masszából evőkanállal kis halmokat rakunk a serpenyőbe, elsimítjuk, majd oldalanként kb. 3-3 perc alatt aranybarnára sütjük.
- Konyhai papírra szedjük, és hagyjuk szűrődni.
- A mentát megmossuk, lecsöpögtetjük, a leveleket letépkedjük és apróra vágjuk, a maradék joghurthoz adjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
- Sütés ideje: 6 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 158
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 6501
- Feltöltés dátuma: 2013. november 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A bhajji egy fűszeres snack az indiai konyhából.