r
Nosalty Logó

Tonhal bhajji mentaszósszal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tonhal bhajji mentaszósszal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A szószhoz

Összesen 280 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A szószhoz

Összesen 1115 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A halhoz

A szószhoz

Összesen 159 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    813.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    291 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    119.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 280 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.5 g

Zsír

  • Összesen
    54.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3253.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    153 mg
  • Kálcium
    640 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    290 mg
  • Foszfor
    1165 mg
  • Nátrium
    984 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    476.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    504 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    461 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1115 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A szószhoz

Elkészítés

A halhoz

  1. A tonhalkonzervet hagyjuk szűrődni, majd egy villával szétnyomkodjuk.
  2. A csicseriborsólisztet elkeverjük a római köménnyel, korianderrel, sóval, borssal, 3 ek joghurttal és a vízzel. A végen hozzákeverjük a tonhalat.
  3. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a tonhalas masszából evőkanállal kis halmokat rakunk a serpenyőbe, elsimítjuk, majd oldalanként kb. 3-3 perc alatt aranybarnára sütjük.
  4. Konyhai papírra szedjük, és hagyjuk szűrődni.
  5. A mentát megmossuk, lecsöpögtetjük, a leveleket letépkedjük és apróra vágjuk, a maradék joghurthoz adjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
  • Sütés ideje: 6 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 158
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 6495
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A bhajji egy fűszeres snack az indiai konyhából.

Hozzávalók

A halhoz

A szószhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...