r
Nosalty Logó

Töltött paprika másképp

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Travelling Kitchen
Töltött paprika másképp
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 175 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 702 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 36 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    277.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    328 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    217 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    518 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    848 micro
Összesen 175 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1111.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    270 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    196 mg
  • Foszfor
    509 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.8 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1312.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    868 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    207 micro
  • β-karotin
    2073 micro
  • β-crypt
    69 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3391 micro
Összesen 702 kcal
  • 2% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.2 g

Zsír

  • Összesen
    0.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    57.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    6 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 36 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vajat lassú tűzön felolvasztjuk, beletesszük a sáfrányt. Majd a liszttel megszórjuk, és pirítjuk picit. Ezt a tejjel felöntjük, és csomómentesre keverjük.
  2. A paprikákat kicsumázzuk, megmossuk.
  3. A gombát kockázzuk apróra, serpenyőben olajon vagy vajon lepirítjuk.
  4. Sózzuk, fokhagymázzuk, ízlés szerint borsozzuk.
  5. Ha kihűlt a gomba, a paprikába töltjük. És sós vízben megfőzzük.
  6. Apró burgonyát héjában megfőzve félbevágjuk.
  7. A burgonyát kevés olajon pirítjuk. Rozmaringgal és sóval ízlés szerint ízesítjük.
  8. A burgonyát a tányérra halmozzuk, majd a paprikákat mellé szedjük. Sáfrányos szósszal leöntjük.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 6
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1125
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött paprika másképp
Travelling Kitchen 42 recept

Vásárlás közben találtam a bébipaprikát. Gondoltam, betöltöm.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...