Töltött paprika másképp
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Travelling Kitchen
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
175
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
702
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.8 g
Zsír
-
Összesen 3.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 277.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 127 mg
-
Nátrium 27 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.7 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 328 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 68 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 217 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 52 micro
-
β-karotin 518 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 848 micro
Összesen
175
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.4 g
Zsír
-
Összesen 15.8 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1111.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 270 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 196 mg
-
Foszfor 509 mg
-
Nátrium 109 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 126.8 g
-
Cukor 33 mg
-
Élelmi rost 26 mg
VÍZ
-
Összesen 1312.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 273 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 868 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 81 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 174 micro
-
Kolin: 120 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 207 micro
-
β-karotin 2073 micro
-
β-crypt 69 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3391 micro
Összesen
702
kcal
- 2% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.2 g
Zsír
-
Összesen 0.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 57.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 26 mg
-
Nátrium 6 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 108 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 176 micro
Összesen
36
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Vajat lassú tűzön felolvasztjuk, beletesszük a sáfrányt. Majd a liszttel megszórjuk, és pirítjuk picit. Ezt a tejjel felöntjük, és csomómentesre keverjük.
- A paprikákat kicsumázzuk, megmossuk.
- A gombát kockázzuk apróra, serpenyőben olajon vagy vajon lepirítjuk.
- Sózzuk, fokhagymázzuk, ízlés szerint borsozzuk.
- Ha kihűlt a gomba, a paprikába töltjük. És sós vízben megfőzzük.
- Apró burgonyát héjában megfőzve félbevágjuk.
- A burgonyát kevés olajon pirítjuk. Rozmaringgal és sóval ízlés szerint ízesítjük.
- A burgonyát a tányérra halmozzuk, majd a paprikákat mellé szedjük. Sáfrányos szósszal leöntjük.
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 6
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1122
- Feltöltés dátuma: 2016. november 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Travelling Kitchen
42 recept
Vásárlás közben találtam a bébipaprikát. Gondoltam, betöltöm.