r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb kakukkfüves krumplival és répával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Szilveee
Töltött csirkecomb kakukkfüves krumplival és répával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 588 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 2349 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 137 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    22.6 g

Zsír

  • Összesen
    39.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    642.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    296 mg
  • Nátrium
    192 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    261.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    561 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    1862 micro
  • β-karotin
    4487 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    515 micro
Összesen 588 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    90.5 g

Zsír

  • Összesen
    158.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    524 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2570.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    230 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    273 mg
  • Foszfor
    1186 mg
  • Nátrium
    770 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    148.2 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1045.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2244 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    314 mg
  • Retinol - A vitamin:
    433 micro
  • α-karotin
    7449 micro
  • β-karotin
    17947 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    2059 micro
Összesen 2349 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    150.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    437 micro
  • β-karotin
    1053 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkecombokat megmossuk, a bőrüket kissé fellazítjuk, hogy később könnyebb dolgunk legyen. Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat, majd 2 órát állni hagyjuk.
  2. A sütőt előmelegítjük. Megtöltjük a combokat a bőrük alatt a kukoricával.
  3. A zsemlemorzsát összekeverjük a morzsolt petrezselyemmel (lehet egy csokor apróra vágott frisset is ehelyett), majd óvatosan megforgatjuk ebben a combok mindkét oldalát.
  4. Kiolajozunk egy magasabb falú tepsit, belerakjuk a combokat, a vajat rámorzsoljuk a tetejére.
  5. A krumplit és a répát nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, megszórjuk kakukkfűvel, a tepsibe helyezzük a húsok mellé.
  6. A köret alá öntünk kb. 1 dl vizet, hogy ne égjen le.
  7. Sütőbe helyezzük alufóliával lefedve, 20-30 percig sütjük.
  8. A fóliát levesszük, a combokat megfordítjuk, a köretet is megkeverjük óvatosan, majd visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük (még kb. 30 perc). Melegen tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4964
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Szilveee 16 recept

Régebben nem szerettem a csirkecombot, mert zavart benne az ín. Csak csirkepörköltben voltam hajlandó megenni kizárólag akkor, ha anya falatokra tépkedte a húst benne, hogy még véletlenül se találjak semmilyen "zavaró tényezőt". Egyébként csak a csirke mellét eszem meg. Ma úgy döntöttem, hogy "na, én megszeretem a csirkecombot". Vettünk egy tálcával, és valami finomat akartam belőle csinálni. Szemezgettem a Csirkecomb Ágnes módra -recepttel, de valami töltöttet is szerettem volna. Így ezt a receptet kombináltam ezzel, így végül ez sült ki belőle.

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...