r
Nosalty Logó

Tojásos töltött buci

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dacota
Tojásos töltött buci
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
165 °C
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 544 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2171 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 193 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.7 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1563.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    754 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    268 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    814 micro
Összesen 544 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    98.8 g

Zsír

  • Összesen
    116 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6253.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    200 mg
  • Kálcium
    1272 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    1488 mg
  • Nátrium
    3017 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    183.4 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    573.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    893 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    246 micro
  • K vitamin:
    365 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    526 micro
  • Kolin:
    849 mg
  • Retinol - A vitamin:
    804 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1070 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3254 micro
Összesen 2171 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    552.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 193 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyér tetejét V alakban bemetsszük, és kibelezzük. Fontos, hogy puha kenyértípust válasszunk, mert ha nem, sütés közben élvezhetetlenre szárad.
  2. A bacont felvágjuk, és megpirítjuk. Szűrőkanállal kivesszük a zsírból.
  3. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a bacont, a tejszínt, és a karikára vágott újhagymát, sózzuk, borsozzuk.
  4. Belereszeljük a sajtot. Jól összekeverjük, majd beletöltjük a kenyérbe. Előmelegített sütőbe toljuk, majd kb. 20 percig sütjük, amíg a tojás fel nem púposodik, és meg nem szilárdul.
  5. Kivesszük, majd szeletekre vágjuk, és azonnal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 165 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 444
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 18751
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 09.

Ajánló

Készíthetjük bacon helyett bármilyen más felvágottal, és gruyer helyett más sajttal is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pár perc alatt elő tudjuk készíteni, és arra a 20 percre, amíg elkészül, vissza is bújhatunk az ágyba!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...