r
Nosalty Logó

Tiramisu tojás nélkül Boszi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Boszi
Tiramisu tojás nélkül Boszi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A krémhez

Az alaphoz

A tetejére

Összesen 811 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A krémhez

Az alaphoz

A tetejére

Összesen 4853 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A krémhez

Az alaphoz

A tetejére

Összesen 226 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    48.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    98.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 811 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.3 g

Zsír

  • Összesen
    291.2 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2047.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    732 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    395 mg
  • Foszfor
    249 mg
  • Nátrium
    662 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    388.6 g
  • Cukor
    182 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    588.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    558 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 4853 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    94.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    12 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

A krémhez

Az alaphoz

A tetejére

Elkészítés

A krémhez

  1. Elkészítjük a babapiskóta mártogatásához a kávé és a rum keverékét.
  2. Elkészítjük a pudingot a tasakon lévő utasítás szerint a fél liter tejjel, majd a mascarponét is belekeverjük. Jól eldolgozzuk. Lehet robotgépet is használni.
  3. A tejszínt felverjük.
  4. Összeállítás: egy nagyobb jénaiba elkezdjük rakosgatni a kávéba mártott babapiskótákat. Vigyázni kell, ne ázzanak el. (Én úgy szoktam, hogy csak az egyik oldalát mártom bele egy pillanatra, és máris teszem a jénaiba. Ennek a mennyiségnek pont elégnek kell lenni!)
  5. Ha egy sor piskóta benne van a jénaiban, bekenjük a krémmel. Úgy kell elosztani a krémet, hogy minden sor piskótára kerüljön. (Én az utolsóra is szoktam kenni egy vékony réteget a tejszín alá.)
  6. Ha már a tejszínt is szépen eligazítottuk, beszórjukkakaóval. Itt lehet különböző mintát is készíteni, ha van kedvünk és időnk (nekem most nem volt).
  7. Betesszük a hűtőbe egy napra, de legalább jó pár órára.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 23942
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 23.

Ajánló

Ha valamilyen könnyű, habos sütire vágyunk!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Semmi különös oka nem volt, csak volt fél kg mascarponém a húgomtól, és rég ettünk tiramisut. Viszont a meleg miatt nem akartam tojással, így gondoltam, jó lesz így is. Nem tévedtem.

Hozzávalók

A krémhez

Az alaphoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...