r
Nosalty Logó

Tiramisu keksz

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Tiramisu keksz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához:

A töltelékhez:

Összesen 671 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához:

A töltelékhez:

Összesen 5375 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához:

A töltelékhez:

Összesen 493 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    43 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    224.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.1 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 671 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.1 g

Zsír

  • Összesen
    344.2 g
  • Telített zsírsav
    188 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    865 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1797.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    397 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    227 mg
  • Foszfor
    845 mg
  • Nátrium
    189 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    521.2 g
  • Cukor
    294 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    105.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2054 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    118 micro
  • Kolin:
    278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2013 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    495 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 5375 kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    31.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    164.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 493 kcal

Hozzávalók

A tésztához:

A töltelékhez:

Elkészítés

A tésztához:

  1. A tészta hozzávalóiból sima tésztát gyúrunk. Alufóliába csomagolva, a hűtőben kb. 2-3 órát pihentetjük.
  2. A tésztát átgyúrjuk, vékonyra kinyújtjuk, virágformával kiszúrjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és 10-12 perc alatt megsütjük. Kivesszük, hűlni hagyjuk.
  3. A töltelékhez a csokoládét durvára vágjuk, felolvasztjuk, kicsit hűlni hagyjuk. A vajat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzákavarjuk a mascarponét és a még folyékony csokoládét. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
  4. 2-2 kekszet a mascarpone krémmel összeragasztunk. Tálalásig hűtőbe tároljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 284
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 32237
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ebből az adagból kb. 30 db aprósütemény lesz. Tálaláskor megszórhatjuk porcukorral vagy kakaóval.

Hozzávalók

A tésztához:

A töltelékhez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...