r
Nosalty Logó

Tepsis sült tarja Erika konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Németh-Sz. Erika
Tepsis sült tarja Erika konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 312 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1247 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 130 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    717 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    256 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    180 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    302 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 312 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109.4 g

Zsír

  • Összesen
    76.1 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    372 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2867.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    168 mg
  • Foszfor
    1270 mg
  • Nátrium
    1022 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    719.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    466 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    1206 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 1247 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    126 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. Fűszerezzük majorannával, rozmaringgal és megkenjük mustárral.
  2. Serpenyőben olajat hevítünk és a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen enyhén megpirítjuk. Egy kivajazott tűzálló tálba rakjuk, majd rászórjuk a megtisztított és felkarikázott vöröshagymát, és a felszeletelt fokhagymát.
  3. A ketchupot összekeverjük a vízzel és ráöntjük a hússzeletekre.
  4. Előmelegített sütőbe tesszük, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 394
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 74
  • Össznézettség: 171434
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Németh-Sz. Erika 3 recept

Rizzsel körítjük. Ezt a receptet még csak egyszer készítettem el, de nagyon ízlett a családomnak. Egy Horváth Ilona könyvben találtam, és nagyon megtetszett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...