r
Nosalty Logó

Tepsis brokkolis penne

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Jahin
Tepsis brokkolis penne
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 991 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3960 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 148 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.1 g

Zsír

  • Összesen
    35.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3350.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    522 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    625 mg
  • Nátrium
    1976 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    360 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    305 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    373 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    275 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    313 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1307 micro
Összesen 991 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    200.5 g

Zsír

  • Összesen
    141.8 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    421 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13403.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    369 mg
  • Kálcium
    2088 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    500 mg
  • Foszfor
    2499 mg
  • Nátrium
    7904 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    456.8 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1440 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1218 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    263 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    291 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1493 micro
  • Kolin:
    297 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1101 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1253 micro
  • β-crypt
    233 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5229 micro
Összesen 3960 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    502 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    196 micro
Összesen 148 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát és a zöldségeket megfőzzük, a sonkát csíkokra vágjuk.
  2. Összekeverjük egy tálban a hozzávalókat, és a tepsibe öntjük.
  3. A leveskockát a tészta főzővizében feloldjuk, ha kihűlt, vegyítjük a tejszínnel.
  4. Fűszerezzük a hígított tejszínt (só, bors, szerecsendió).
  5. A tésztára öntjük, tetejére sajtot reszelünk.
  6. Forró sütőben 20 percig pirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 123
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 21133
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

 "Abból, ami otthon volt" típusú recept. Igazából frissen jó, másnap egy kis tejföllel tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...