Tengeri halfilé padlizsánnal és sárgarépával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Ligeti Károly
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
604
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
2418
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 50.2 g
Zsír
-
Összesen 29 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 177 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1367.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 88 mg
-
Kálcium 223 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 123 mg
-
Foszfor 685 mg
-
Nátrium 245 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 37.9 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 582.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 787 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 91 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 65 micro
-
Kolin: 207 mg
-
Retinol - A vitamin: 183 micro
-
α-karotin 2476 micro
-
β-karotin 5982 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 261 micro
Összesen
604
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 200.8 g
Zsír
-
Összesen 115.8 g
-
Telített zsírsav 53 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 707 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5471.7 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 352 mg
-
Kálcium 891 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 492 mg
-
Foszfor 2739 mg
-
Nátrium 981 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 151.8 g
-
Cukor 104 mg
-
Élelmi rost 32 mg
VÍZ
-
Összesen 2330.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3146 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 80 mg
-
D vitamin: 364 micro
-
K vitamin: 81 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 259 micro
-
Kolin: 828 mg
-
Retinol - A vitamin: 734 micro
-
α-karotin 9902 micro
-
β-karotin 23927 micro
-
β-crypt 65 micro
-
Likopin 3 micro
-
Lut-zea 1042 micro
Összesen
2418
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 83% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 187 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 94 mg
-
Nátrium 34 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.2 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 79.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 108 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 338 micro
-
β-karotin 818 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
83
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Ha fagyasztott a hal, akkor kiolvasztjuk, és 1 centis kockákra aprítjuk. Az almát, padlizsánt és a megtisztított sárgarépát szintén 1 centis kockákra daraboljuk.
- Egy tepsi alját meglocsoljuk olajjal, és elrendezzük rajta a halat. Ráfacsarjuk a citrom levét, darálunk rá kevéske borsot, és megszórjuk a curry felével.
- Ezután rászórjuk a sárgarépát, padlizsánt és almát. Enyhén megsózzuk.
- A tejfölt és tejszínt simára keverjük, ráöntjük a tepsiben levőkre, meghintjük a maradék curry porral, és sütőbe toljuk.
- 200 fokon 40 perc alatt megsütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 30x24
- Sütés ideje: 45 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 19
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1550
- Feltöltés dátuma: 2014. június 18.
Ajánló
Párolt rizzsel vagy önmagában is tálalhatjuk.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Ligeti Károly
129 recept
Ha egy könnyű, nyári vacsorára vágyunk.