r
Nosalty Logó

Tengeri halfilé padlizsánnal és sárgarépával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Ligeti Károly
Tengeri halfilé padlizsánnal és sárgarépával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 604 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2418 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 83 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.2 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    177 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1367.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    685 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.9 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    582.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    787 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    91 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    183 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5982 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    261 micro
Összesen 604 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    200.8 g

Zsír

  • Összesen
    115.8 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    707 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5471.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    352 mg
  • Kálcium
    891 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    492 mg
  • Foszfor
    2739 mg
  • Nátrium
    981 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.8 g
  • Cukor
    104 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    2330.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3146 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    80 mg
  • D vitamin:
    364 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    828 mg
  • Retinol - A vitamin:
    734 micro
  • α-karotin
    9902 micro
  • β-karotin
    23927 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1042 micro
Összesen 2418 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    187 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    338 micro
  • β-karotin
    818 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 83 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ha fagyasztott a hal, akkor kiolvasztjuk, és 1 centis kockákra aprítjuk. Az almát, padlizsánt és a megtisztított sárgarépát szintén 1 centis kockákra daraboljuk.
  2. Egy tepsi alját meglocsoljuk olajjal, és elrendezzük rajta a halat. Ráfacsarjuk a citrom levét, darálunk rá kevéske borsot, és megszórjuk a curry felével.
  3. Ezután rászórjuk a sárgarépát, padlizsánt és almát. Enyhén megsózzuk.
  4. A tejfölt és tejszínt simára keverjük, ráöntjük a tepsiben levőkre, meghintjük a maradék curry porral, és sütőbe toljuk.
  5. 200 fokon 40 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x24
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1548
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 18.

Ajánló

Párolt rizzsel vagy önmagában is tálalhatjuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tengeri halfilé padlizsánnal és sárgarépával
Ligeti Károly 129 recept

Ha egy könnyű, nyári vacsorára vágyunk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk