r
Nosalty Logó

Tejszínes hagymás-gombás húscsíkok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tejszínes hagymás-gombás húscsíkok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 654 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2616 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 178 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    184 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1574 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    635 mg
  • Nátrium
    387 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    252.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 654 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    196.5 g

Zsír

  • Összesen
    174.1 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    735 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6296.1 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    1694 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    2540 mg
  • Nátrium
    1547 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1011.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    933 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    188 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    474 mg
  • Retinol - A vitamin:
    923 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 2616 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    429.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 178 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk lisztbe.
  2. 2 ek olajat forrosítsunk fel és süssük meg a húsokat. Majd hagyjuk hűlni és vágjuk 1-1,5 cm csíkokra, rendezzük el egy tűzálló tál alján.
  3. Forrosítunk fel 1 ek olajat és a hagymaszeleteket pároljuk üvegesre.
  4. A maradék olajon pedig süssük meg a gombát. Vegyítsük össze a hagymát a gombával és osszuk el a húsra.
  5. A tejszínt keverjük össze a curryvel és öntsük az egész tetejére.
  6. Fedjük le alufóliával és tegyük egy éjszakára a hűtőszekrénybe.
  7. Melegítsük a sütőt 200 fokra. A sajtot szórjuk a tetejére.
  8. Kb. 30 percig süssük és 5 percet még a kikapcsolt sütőben pihentessük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 20051
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 08.

Ajánló

Rizzsel vagy fehér kenyérrel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hússzeleteket panírozhatjuk tojással és zsemlemorzsával. A tejszínt pedig lehet egy kis fehérborral vegyíteni és majorannával ízesíteni. Rizzsel vagy feherkenyerrel talalni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...