adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
43g vöröshagyma15 kcal
-
100g darált pulykahús115 kcal
-
50g káposzta10 kcal
-
38g sárgarépa14 kcal
-
10g szójaszósz6 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
71 kcal
-
75g réteslap221 kcal
Összesen
452
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
170g vöröshagyma62 kcal
-
400g darált pulykahús460 kcal
-
200g káposzta40 kcal
-
150g sárgarépa55 kcal
-
40g szójaszósz24 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
32g napraforgó olaj283 kcal
-
300g réteslap885 kcal
Összesen
1809
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
13.2g vöröshagyma5 kcal
-
31g darált pulykahús36 kcal
-
15.5g káposzta3 kcal
-
11.6g sárgarépa4 kcal
-
3.1g szójaszósz2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2.5g napraforgó olaj22 kcal
-
23.2g réteslap68 kcal
Összesen
140
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 33.2 g
Zsír
-
Összesen 10.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 67 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1064.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 236 mg
-
Nátrium 708 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 54.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 182.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 290 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 74 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 1174 micro
-
β-karotin 2782 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 99 micro
Összesen
452
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 132.8 g
Zsír
-
Összesen 40.4 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 268 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4256.8 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 92 mg
-
Kálcium 196 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 175 mg
-
Foszfor 945 mg
-
Nátrium 2834 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 216.3 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 731.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1159 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 78 mg
-
D vitamin: 32 micro
-
K vitamin: 142 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 36 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 159 micro
-
Kolin: 294 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 4695 micro
-
β-karotin 11129 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 396 micro
Összesen
1809
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 10.3 g
Zsír
-
Összesen 3.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 329.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 73 mg
-
Nátrium 219 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 56.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 90 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 363 micro
-
β-karotin 861 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 31 micro
Összesen
140
kcal
Hozzávalók
-
1 nagy fej vöröshagyma
-
20 dkg káposzta
-
15 dkg sárgarépa
-
4 ek szójaszósz
-
só ízlés szerint
-
4 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A hagymát apró kockára vágjuk, és az olajon megdinszteljük.
- A répát és a káposztát gyufaszál méretűre vágjuk.
- A húst a hagymához adjuk, és megsütjük benne. Sózzuk, borsozzuk.
- Ha kész, hozzáadjuk a répát és a káposztát, és pár perc alatt félpuhára sütjük. Szójaszósszal ízesítjük (kb. 4-5 evőkanálnyi).
- A réteslapokat széthajtogatjuk, 2-3 réteg legyen egymáson. Arra vigyázzunk, hogy ne száradjon ki. Érdemes nedves konyharuhával letakarni.
- 15x15-ös négyszögekre felvágjuk, közepükre teszünk a töltelékből, és két szélét behajtva felgöngyölítjük.
- Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, olajjal alaposan megkenjük, és forró sütőben aranybarnára sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 1021
- Tegnapi nézettség: 13
- 7 napos nézettség: 120
- Össznézettség: 142716
- Feltöltés dátuma: 2010. május 04.
Ajánló
Szójaszószt kínálhatunk hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyobbik fiam kritikája így szólt: "Bármi is ez, finom". Szerintem is!