r
Nosalty Logó

Szarvashúsos Stefánia

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Szarvashúsos Stefánia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 348 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1399 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    375 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    914 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    252 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 348 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    168.4 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1500 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3656 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    216 mg
  • Foszfor
    1893 mg
  • Nátrium
    1009 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    950 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    435 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    35 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    265 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    270 micro
  • Kolin:
    913 mg
  • Retinol - A vitamin:
    433 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1102 micro
Összesen 1399 kcal
  • 14% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A négy kemény tojáson kívül a hozzávalókat tartós masszává dagasztjuk.
  2. Ha kell, lehet hozzáadni kevés olvasztott zsírt is, amennyiben a hús száraznak látszik.
  3. Vékonyan kizsírozott formába pakoljuk a massza felét, rátesszük a tojásokat.
  4. A massza többi részével beborítjuk.
  5. Hideg sütőbe tesszük, pirosra sütjük, hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a formából.
  6. Tormamártással hidegen kínáljuk, melegen is finom valamilyen körettel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4956
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vadhúsból ilyet is lehet, ez nyesedékhúsból készült.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...