r
Nosalty Logó

Szárított paradicsommal töltött csirkecombfilé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Leilakonyhája
Szárított paradicsommal töltött csirkecombfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1033 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 4131 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 252 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.8 g

Zsír

  • Összesen
    84.1 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    304 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1536.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    613 mg
  • Nátrium
    625 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    205.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    167 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10328 micro
  • Lut-zea
    606 micro
Összesen 1033 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    223.3 g

Zsír

  • Összesen
    336.4 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    77 g
  • Koleszterin
    1215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6145.8 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    247 mg
  • Kálcium
    509 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    2451 mg
  • Nátrium
    2501 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.1 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    821.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    460 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    669 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    486 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    41312 micro
  • Lut-zea
    2425 micro
Összesen 4131 kcal
  • 16% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    374.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2519 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 252 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombot lebőrözzük és kicsontozzuk, majd mindkét oldalát enyhén kiklopfoljuk ügyelve, hogy egyben maradjanak a filék. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  2. A sajtot kis szeletekre vágjuk. Akkorák legyenek, hogy ne lógjon ki a húsból. Minden szeletre helyezünk egy darab szárított paradicsomot és egy szelet sajtot. Alufóliából vágunk 10 darab egyforma kis téglalapot, majd megkenjük olajjal. Akkorák legyenek a fóliák, amibe be tudjuk csomagolni a húsokat egyenként.
  3. A filéket óvatosan felgöngyöljük, majd baconnel körbetekerjük. A kész húsokat egyesével alufóliába csomagoljuk, mintha szaloncukor lenne. Grillrácsra sorakoztatjuk őket, és 180 fokra előmelegített sütőben sütjük.
  4. Kb. 35 perc eltelte után óvatosan kibontjuk a fóliából, áttesszük egy jénai tálba, és szép pirosra sütjük. Vigyázzunk, mert gyorsan ki tud száradni!
  5. Sütőben sült fokhagymás répával és burgonyapürével tálaltam.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1395
  • Feltöltés dátuma: 2020. április 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Leilakonyhája 2 recept

Könnyű vacsorának tökéletes egy kis friss salátával, vagy sült zöldségekkel és burgonyapürével.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...